Cozonac cu Nutella

de adry88 in Dulciuri, 11 Dec 2013 | 4028 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g faina
  • 2 oua
  • 5 linguri zahar
  • 200 g iaurt
  • 1 plic drojdie uscata
  • 1 praf de sare
  • coaja de portocala
  • 100 g ulei
  • nutella
  • 1 galbenus
  • 2 linguri lapte
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cozonac cu Nutella:

Intr-un vas amestecam drojdia cu putina apa calduta,1 lingurita zahar,1 lingurita faina.

Cernem faina intr-un vas,adaugam sarea,coaja de portocala,zahrul,facem o gaura in mijloc si adaugam drojdia,iaurtul la temperatura camerei,ouale batute si incepem sa framantam cu mainele umezind cu ulei.

Acoperim si lasam la dospit pana isi dubleaza volumul. Impartim coca in 4 bucati egale.

Intindem prima bucata pe masa infainata in forma de cerc o ungem cu nutella,adaugam a 2 bucata intinsa in forma de cerc,ungem cu nutella,a 3 foaie ungem cu nutella,a 4 foaie si punem o cana in mijloc si cu cutitul taiem in triunghiuri  si fiecare triunghi il rasucim putin,

In mijloc am adaugat un colacel uns cu nutella

Ungem cu galbenusul amestecat cu lapte

Dam la cuptorul incalzit pana se rumeste frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cozonac cu Nutella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti Curcubeu