Creveti cu sos de smantana

de silvi0ara in Fructe de mare, 10 Mar 2010 | 11511 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g creveti congelati  
  • 3 catei usturoi  
  • 1 fir de usturoi verde  
  • 2 linguri smantana  
  • 100ml smantana de gatit  
  • 2-3 cuburi branza topita  
  • sare si piper dupa gust  
  • 1 lingurita unt
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti cu sos de smantana:

Usturoiul tocat marunt se caleste in lingurita de unt impreuna cu branza topita,se sezoneaza cu sare si piper,apoi se adauga cele 2 feluri de smatana.Se lasa pe foc mic pana ce s-au topit cuburile de branza.Separat se inabusa crevetii asa congelati intr-o lingurita de unt timp de 5 minute,apoi se adauga in sosul de smantana.Se servesc fierbinti alaturi de paine prajita.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti cu sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Bucataras Medi 1

02.04.2010, 23:06

PASTE FERICIT!

em 1

19.05.2010, 11:20

bravo! cred ca sunt foarte gustosi! o sa incerc si eu!!! Oare nu pot folosi parmezan in loc de branza topita?! ei, prima o sa o incerc asa ca la carte... apoi mai brodam pe margine...

silvi0ara 1

19.05.2010, 17:43

Sigur Em,poti folosii ce iti plece tie.

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Risotto cu creveti si dovlecei