Creveti pane

de Catalina L in Aperitive / Garnituri, 12 Noi 2016 | 5359 vizualizari

 

Simplu, repede si delicios .... si tot mai bun este cand este facut de casa:)



Am folosit creveti proaspeti si frumosi cumpărati deja fierti la pescarie.
http://blogulluicatalina.blogspot.com/2016/10/creveti-pane.html

 

INGREDIENTE

  • 500 g creveți rozi fierti
  • Marinada:
  • 1 lingurita plina de faina,
  • 2 lingurite de amidon de porumb- Maïzena,
  • 1 lingurita rasa de sare,
  • 1 albus de ou
  • 1 galbenus de ou
  • faina, ulei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Creveti pane:

Curatam creveții.

Intr-un castron puneti crevetii si toate ingredientele de la marinada.

Amestecati si rezervati la rece cel putin 30 de minute.

Dupa acest timp adaugati galbenusul de ou si amestecati.

Intr-un wok/tigaie puneti cateva linguri de ulei la-ncalzit.

Dati fiecare crevete prin faina si puneti-le la prajit.

Rumeniti-le pe fiecare parte (cca 4 minute) si le scoateti pe hartie absorbanta.

Serviti-i simpli ca aperitiv sau ca mancare acompaniati de orez alb sau taietei chinezesti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Creveti pane" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Creveti pane