Crochete de pasare

de Miha in Aperitive / Garnituri, 26 Sep 2009 | 6009 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 piept de pui
  • 1 felie de paine inmuiata in lapte si stoarsa
  • 2 oua
  • patrunjel
  • sare si piper
  • cateva linguri de faina
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crochete de pasare:

Carnea se fierbe in apa cu sare.Se lasa la racit apoi se da prin masina de tocat.Se adauga felia de paine,un ou,sare,piper si patrunjel.

Se omogenizeaza si cu mana umeda se modeleaza crochete,care se dau prin oul batut cu putina sare si piper,apoi prin faina.

Se prajesc in ulei bine incins.Se scot pe hartie absorbanta.

Se servesc cu mazare sote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Crochete de pasare" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cordon bleu