Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt

de Rocsi in Aperitive / Garnituri, 27 Iul 2015 | 3706 vizualizari

 

Este un preparat atat de simplu, ce poate fi servit la orice ora din zi, minunat in aceste zile in care ne dorim sa stam cat mai departe de aragaz...

 

INGREDIENTE

  • 1/2 de bagheta
  • 150 gr crema de branza
  • 2 ardei kapia potriviti
  • 4-5 felii muschiulet file
  • sare
  • piper
  • 2-3 linguri ulei
  • 1 lingura otet
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt:

Ardeii kapia ii punem la copt, ii decojim, apoi ii curatam de seminte si ii taiem fasii lunguiete. Intr-un bol micut punem fasiile de ardei, putina sare, piper, 1 lingura de ulei si otetul. Le amestecam bine. Bagheta o taiem felii potrivit de groase si le asezam pe o tava tapetata cu hartie de copt. Le stropim cu ulei, presaram sare si rasnitam putin piper. Le introducem in cuptorul incins, cam 10 minute, cat prind o usoara crusta aurie pe margini. Le scoatem din cuptor, le ungem cu crema de branza. Punem bucatele de muschi file, apoi fasii de kapia, pe care le rulam. Se servesc calde! Sa aveti pofta!

Daca ti-a placut reteta noastra "Crostini cu crema de branza si ardei kapia copt" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Balmos fals