Cuib de viespi pizza

de Mitinita in Pizza, 30 Sep 2013 | 4598 vizualizari

 

Daca tot s-a dat startul la o luna de pizza am cautat si altfel de idei. Asta este prima

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru aluat:
  • 25 gr drojdie proaspata
  • 300 ml apa calduta
  • o lingurita de zahar
  • 500 gr faina
  • o lingurita de sare
  • Ingrediente pentru pizza:
  • 5 linguri de ketchup picant
  • 5 felii de salam,taiate fasii
  • 5 felii de sunca,taiate fasii
  • 100 gr de cascaval ras
Portii: 1
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cuib de viespi pizza:

Aluatul de pizza

Intr-un bol,punem putina apa,drojdia si sarea. Lasam cateva minute deoparte,apoi adaugam restul de apa,faina si framantam un aluat.

Acoperim bolul cu o casca de dus si introducem bolul in cuptorul cu microunde. Acolo este ferit de curent si va creste frumos.Lasam sa se dubleze ca volum.

Mod de preparare:

Intindem aluatul intr-o forma dreptunghiulara. Punem ketchup-ul,salamul si sunca  si apoi presaram cascavalul. Rulam si taiem in 12 bucati egale.

Punem in tava,mai lasam 10 minute sa creasca. Dam tava la cuptor si coacem la foc mediu. Sunt gata cand incep sa se rumeneasca deasupra.

Daca ti-a placut reteta noastra "Cuib de viespi pizza" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulouri de pizza din aluat de foietaj