Danette de casa

de Dana Cristea - pusikmea in Mancare copii, 27 Mar 2011 | 8257 vizualizari

 

acum cateva zile i-am luat lui andutu danette, ii place la nebunie, asa ca m-am gandit sa-i fac eu acasa, de fapt este o crema de lapte cu aroma de vanilie, iar facuta acasa este fara e-uri si fara alte multe nenorociri care se gasesc in cele din magazin.

 

INGREDIENTE

  • 300 ml lapte
  • 3 linguri amidon
  • esenta de vanilie
  • 1/2 lingura de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Danette de casa:

Punem  laptele (250ML) la fiert impreuna cu zaharul.

In 50 ml lapte dizolvam amidonul si-l turnam  peste lapte dupa ce da in fiert, amestecand continuu pana incepe sa se ingroase.

La sfarsit punem esenta de vanilie si lasam sa se racoreasca.

Punem in pahare si lasam sa se raceasca bine.

Eu le-am pus in paharele de danette pentru a-l pacali pe piciul meu care numai cand vede paharul de danette incepe sa zburde prin casa :)):))

Daca ti-a placut reteta noastra "Danette de casa" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (26)

bucatarimcudiana 1

02.04.2011, 22:18

foarte buna ideea,am sa fac si eu pentru prichindelul meu

Dana Cristea - pusikmea 1

03.04.2011, 09:15

diana ma bucur ca-ti place

adry88 1

06.05.2011, 16:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez in lapte cu branza si stafide