Desert biscuiti boabe de cafea

de xana in Dulciuri, 20 Dec 2017 | 2718 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 cescuta de cafea tare
  • 140 gr margarina
  • 1 galbenus
  • 90 gr zahar pudra
  • 55 gr amidon
  • 180 gr faina
  • 2 linguri cacao neagra
  • ½ de lingurita esenta de vanilie
  • un praf de sare
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti boabe de cafea:

Margarina la temperatura camerei se mixeaza impreuna cu zaharul, galbenusul, un praf de sare si vanilia pana devine o crema pufoasa. Punem cafeaua rece si amestecam. Se adauga apoi faina,amidonul si cacaua cernute si se omogenizeaza. Se obtine un aluat moale, dar care nu se lipeste de maini pe care il dam la frigider pentru 20 de minute.

Formam apoi bilute cat o nuca pe care le apasam usor si, cu ajutorul unui betisor (ca cel pentru frigarui), facem o linie pe suprafata fiecareia. Le dam apoi la frigider pentru minim 15 minute.

 

Dupa acest timp, le asezam intr-o tava cu hartie de copt si le dam la cuptorul preincalzit la 200ºC, pentru 20 de minute.

TIPS-URI

1

Mi-a iesit o tava de biscuiti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti boabe de cafea" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert cornulete fragede cu smantana si untura