Desert biscuiti cu scortisoara

de Rahela Velicu in Dulciuri, 17 Iun 2021 | 2376 vizualizari

 

Crocanti si deliciosi!

 

INGREDIENTE

  • 225 gr unt
  • 2 oua
  • 170 gr zahar
  • 550-570 gr faina
  • 2 linguri de ulei
  • un varf de cutit de bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita coaja razuita de lamaie
  • 1 lingurita scortisoara
  • zahar pudra vanilat
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti cu scortisoara:

Mai intai amestecam bine untul cu zaharul cu ajutorul unui tel. Adaugam si ouale si uleiul si mai amestecam 2-3 minute.

Adaugam 550 gr faina, bicarbonatul, lamaia si scortisoara si framantam. Daca mai este nevoie, mai adaugam o lingura de faina astfel incat aluatul sa nu mai fie lipicios.

Presaram faina pe blatul de lucru, intindem foi subtiri si decupam biscuitii. Ii punem in tava tapetata cu hartie de copt si ii coacem pentru 10-12 minute in cuptorul preincalzit la 180 de grade.  Imediat ce ii scoatem din cuptor ii dam prin zahar pudra cu aroma de vanilie. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti cu scortisoara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri Ovis Molis "esuate"