Desert biscuiti de post cu banane

de mihaelar63 in Dulciuri, 20 Dec 2018 | 3176 vizualizari

 

 De mult timp mi-am pus eu ochii pe biscuitii acestia cu banane si fulgi de ovaz.
Si bineinteles nu am rezistat sa nu pun ceva si de la mine . Din aceasta cauza nu prepar eu prajituri si torturi . La acestea trebuie cantitati si ingrediente  exacte ca  la farmacie . Nu respecti -nu ies .

 

INGREDIENTE

  • 3 banane foarte coapte
  • 4 linguri fulgi ovaz
  • 100 ml afinata
  • 100 gr stafide brune
  • 50 gr ciocolata
  • 1 zahar vaniliat
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert biscuiti de post cu banane:

  1. Stafidele se punla hidratat in afinata din timp .
  2. Pentru grabirea procesului de hidratare incalziti afinata si apoi puneti stafidele in ea .
  3. Cocolata se taie cat mai marunt .
  4. Bananele se decojesc si se zdrobesc usor cu furculita .
  5. Stafidele se scot din afinata .
  6. Se amesteca toate ingredientele .
  7. Cu ajutorul une linguri pentru inghetata se pun in tava tapetat cu hartie de copt movilite din compoziti .
  8. Aplatizati movilitele de amestec si dati tava la cuptor timp de 30 minute la foc moderat .
  9. Biscuitii sunt gata cand incep sa se rumeneasca .
  10. Vorba vine ca ar trebui tinuti in cutie metalica sa nu se usuce. La mine nu a fost cazul, s-au servit repede .

TIPS-URI

1

Stafidele se hidrateaza mai repede daca lichidul in care sunt tinute este caldut.

2

Noi am servit biscuiti cu struguri si mandarine.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert biscuiti de post cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri cu menta