Desert briose cu biscuiti Oreo

de Rahela Velicu in Prajituri, 26 Mar 2017 | 2929 vizualizari

 

Delicioase si extrem de aromate, sunt o incantare pentru cei mici! 

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 4 linguri de zahar
  • 60 ml ulei
  • 75 ml kefir
  • 150 g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 esenta de rom
  • 6 biscuiti Oreo
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert briose cu biscuiti Oreo:

Mai intai, mixam ouale cu zaharul, pana cand zaharul se topeste. Ouale trebuie sa fie de la temperatura camerei, nu de la frigider. Adaugam apoi kefirul amestecat cu uleiul si esenta de rom si apoi adaugam treptat faina amestecata cu praful de copt. Incorporam bine cu o lingura de lemn. Adaugam biscuitii rupti, dar oprim 1 biscuit pe care il faramitam si il vom presara deasupra brioselor.

Punem compozitia in forma de briose tapetata cu hartii pentru briose, presaram biscuitul faramitat si dam la cuptorul preincalzit, la 200 de grade C, pentru 20-25 de minute sau pana cand trece testul cu scobitoarea . 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Ies 12 briose din aceasta compozitie, iar in casa miroase minunat!

2

In loc de kefir, puteti folosi lapte batut sau sana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert briose cu biscuiti Oreo" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza de vaci si piersici