Desert fursecuri cu ovaz si unt de arahide

de Lau in Dulciuri, 21 Ian 2018 | 3587 vizualizari

 

M-am ispirat de pe blogul lui Andreachinesefood,cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 100 g unt
  • 100 g zahar
  • 1 ou
  • 3 linguri unt de arahide
  • 150 g faina
  • zahar vanilat
  • 1/2 praf de copt
  • 1 lingurita bicarbonat
  • 1 praf de sare
  • 50 g merisoare uscate
  • 75 g fulgi de ovaz
  • esenta de vanilie
Portii: 20
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert fursecuri cu ovaz si unt de arahide:

Intr-un bol mixam untul moale cu zaharul si zaharul vanilat pana devine o crema, adaugam oul si mixam pana ce se incorporeaza.

Adaugam untul de arahide si dupa ce l-am incorporat, adaugam faina amestecata cu bicarbonatul, sarea, praful de copt, mixam pana ce se incorporeaza.

La final adaugam esenta, merisoarele si fulgii de ovaz.

Amestecam totul pana ce se incoporeaza.

Din compozitia formam bilute de aluat care le asezam in tava tapetata cu hartie de copt.

Dam tava la cuptorul incalzit cca 10 min pana ce se rumenesc putin.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert fursecuri cu ovaz si unt de arahide" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura Excelenta