Desert "inghetat" de mure si cocos

de daniastefania in Prajituri, 4 Oct 2015 | 3641 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 100 g mure congelate
  • 170 g nuca de cocos
  • 200 ml iaur natur
  • Zahar dupa gust
  • 1 plic gelatina
Portii: 24
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert "inghetat" de mure si cocos:

Punem gelatina la inmuiat in putina apa rece. Murele congelate le punem intr-un vas cu 100 g zahar. Le punem pe foc si le lasam sa fiarba 10 minute. Apoi dam amestecul prin strecuratoare, sa scapam de seminte. In siropul obtinut adaugam gelatina. Amestecam sa se dizolve. Apoi mai adaugam cam 100 gr zahar.

Gustam si in functie de cat de dulce ne place, mai putem adauga zahar. Apoi adaugam cocosul. Amestecam totul bine, sa se omogenizeze. Turnam compozitia intr-o tava de chec tapetata cu folie transparenta. Dam la congelator peste noapte. Apoi rasturam desertul pe o farfurie, feliem si servim.

Un desert mai neobisnuit, dar foarte bun, bineinteles pentru cei carora le place cocosul. Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert "inghetat" de mure si cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada cu crema caramel si cocos