Desert la pahar cu Lion

de Meea in Dulciuri, 1 Sep 2015 | 2227 vizualizari

 

Nici nu am stiut ce nume sa-i pun,si am zis simplu desert la pahar cu Lion! Dar ce mai conteaza numele cand gustul este atat de delicios? Si cum calduuura asta mare ma impiedica sa folosesc cuptorul ,am facut un desert rapid si racoritor perfect pentru dupamiezile calduroase! Inlocuiti Lion-ul cu Oreo,Snickers sau orice altceva va place! Jucati-va cu aromele si veti obtine un deliciu!

 

INGREDIENTE

  • 200 ml lapte rece
  • 1 plic praf de frisca
  • 1 lingura zahar pudra
  • Lion, cacaua, bilute de ciocolata,dulceata de capsiuni
  • 1 plic intaritor pentru frisca
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert la pahar cu Lion:

 Intr-un bol punem laptele rece,praful de frisca si mixam la viteza mare.Adaugam zaharul si intaritorul de frisca si mixam in continuare.

Si acum sa ne jucam putin cu imaginatia! Eu am amestecam 3 linguri din frisca cu 2 linguri de cacaua; 2 linguri din frisca cu dulceata; am batut 50ml frisca lichida pana am obtinut o spuma tare.Eu am aranjat paharele astfel,dar voi faceti-va de cap si faceti si alte variante!

-primul pahar:un strat de frisca +frisca amestecata cu cacaua+alt strat subtire de frisca+bucati de Lion + un mot de frisca batuta + bilute de ciocolata.

-al doilea pahar:frisca cu cacaua+frisca simpla+bilute de ciocolata+un strat de frisca batuta+frisca cu dulceata+bucati de Lion si bilute de ciocolata

-al treilea pahar: un strat gros de frisca+bucati mari de Lion+frisca+topping de ciocolata+bilute de ciocolata

Lasati la congelator pentru 20 minute.

O nebunie de variante! Voi cum le-ati facut?

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert la pahar cu Lion" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cappucino delice