Desert mere umplute cu fulgi de ovaz

de Lau in Dulciuri, 3 Ian 2018 | 3738 vizualizari

 

Reteta romaneasca

 

INGREDIENTE

  • 2 linguri fulgi de ovaz
  • 3 linguri stafide
  • 2 linguri zahar
  • 15 g unt
  • scortisoara macinatat
  • 3 linguri nuca macinata
  • esenta de vanilie
  • mere
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert mere umplute cu fulgi de ovaz:

Intr-un bol adaugam zaharul, nuca macinata, stafidele, fulgii de ovaz, scortisoara, esenta de vanilie, untul taiat cubulete.

Curatam merele de cotor, le stropim cu zeama de lamaie, le intepam din loc in loc.

Adaugam cate o lingurita de umplutura, le asezam in tava unsa cu unt si dam la cuptorul incalzit la 180 grade C, cca 30 min, pana ce merele se inmoaie.

Cand sunt gata, le stropim cu miere de albine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert mere umplute cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ricotta si caise