Desert negresa

de trifadalia in Dulciuri, 8 Iul 2020 | 2416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 gr ciocolata neagra
  • 180 gr unt
  • 200 gr zahar
  • 2 buc oua
  • 90 gr faina
  • 30 gr cacao
  • sare
Portii: 24
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert negresa:

Se topeste jumatate din ciocolata (100 gr) in cuptorul cu microunde. Se adauga si untul taiat bucatele amestecand pana la omogenizarea si topirea lui. Se adauga si zaharul . Se pun si ouale unul cate unul amestecand continuu, apoi se adauga cacaua impreuna cu faina si un praf de sare. 

Se amesteca sa se omogenizeze toate ingredientele apoi se adauga restul de ciocolata (100 gr).

Se pune la copt pentru 25 de minute la 180 de grade . 

TIPS-URI

1

Daca mai aveti bucatele de ciocolata ramase se poate adauga deasupra in tava inainte de a se introduce tava la copt

2

se poate servi alaturi de un glob de inghetata

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert negresa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert negresa cu lapte de cocos și gem de afine (de post)