Desert Palmieri

de Lau in Dulciuri, 4 Aug 2021 | 2495 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 400 g aluat foietaj
  • 5 linguri zahar
  • 1 lingurita scortisoara
  • 1 varf cutit ghimbir praf
  • 1 varf cutit nucsoara praf
  • 30 g unt
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert Palmieri:

Lasam aluatul sa se dezghete peste noapte in frigider.

Pe masa infainata intindem putin aluatul si il ungem cu unt moale.

Intr-un bol amestecam zaharul cu condimentele si presaram un strat uniform de zahar pe toata suprafata.

Rulam aluatul pe jumatate si rulam si cealalta parte spre mijloc(este de preferat sa rulam partea cu latura mai scurta a dreptunghiului)Eu am rulat pe partea mai lata.

Intoarcem aluat cu partea rulata in jos si taiem felii de cca 1 cm grosime.

Asezam feliile in tava tapetata cu hartie de copt si presaram daca dorim putin zahar deasupra.

Dam tava la cuptorul incalzit pana ce se rumenesc frumos cca 20 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert Palmieri" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu branza dulce