Desert prajitura din albusuri cu rom, pere si ciocolata

de katty in Prajituri, 16 Dec 2017 | 2612 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 10 albusuri
  • un praf de sare
  • 10 linguri zahar
  • 7 linguri ulei
  • 2 linguri cacao
  • 9 linguri faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • 1 lingura rom
  • 100 gr ciocolata amaruie
  • 3 pere
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura din albusuri cu rom, pere si ciocolata:

Batem albusurile, aflate la temperatura camerei, impreuna cu praful de sare, apoi cu zaharul pana capata consistenta unei smantani groase. Adaugam uleiul, romul, apoi cernem deasupra faina amestecata cu praful de copt si cacaua. Amestecam cu o spatula usor, apoi turnam amestecul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Presaram deasupra ciocolata taiata bucatele mici si dam tava la cuptor pentru 20 de minute.

Intre timp curatam perele, le scoatem cotorul si le taiem cubulete. Scoatem tava si presaram deasupra si perele. Introducem tava in cuptor si coacem pana trece proba scobitorii. Lasam prajitura sa se raceasca, apoi o portionam.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura din albusuri cu rom, pere si ciocolata" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu gem