Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult
Am pregatit o prajitura finuta si umeda, inspirandu-ma de la lucia_bp de pe reteteculinare.ro. Imi pare rau ca m-am jucat prea mult cu aluatul si cu umplutura si nu a mai iesit asa de frumoasa ca a ei, dar a fost foarte buna.
Se pregateste umplutura: branza se amesteca cu zaharul, ouale, esentele si stafidele (clatite cu apa). Se lasa la frigider pana cand aluatul este gata.
Se da drumul la cuptor pentru a se incalzi.
Se separa albusurile de galbenusuri.
Albusurile se bat spuma cu un praf de sare, apoi se mixeaza cu zaharul pana cand devin ca o bezea. Se lasa deoparte.
Galbenusurile se mixeaza cu uleiul, laptele, esenta de vanilie, cacaua, faina si praful de copt. Compozitia obtinuta se amesteca usor cu o spatula de silicon cu albusurile mixate cu zahar.
Intr-o tava unsa cu ulei si tapetata cu hartie de copt se pun alternativ aluatul si umplutura.
Se introduce tava la cuptor pana cand prajitura trece de testul scobitorii.
Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult