Desert prajitura pufoasa cu cirese

de Corinuta in Prajituri, 13 Iun 2018 | 5306 vizualizari

 

E delicioasă!

Picnicul bucatarasilor

 

INGREDIENTE

  • 3 ouă
  • 250 g zahăr
  • 125 ml lapte
  • 125 ml ulei
  • 250 g făină
  • 1 lgt esența de vanilie
  • 1 lgt praf de copt
  • 300 g cirese
  • Zahăr pudră
Portii: 12
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Desert prajitura pufoasa cu cirese:

Se mixează ouăle cu zahărul până când acesta se topește, se adaugă uleiul și laptele, apoi făina și praful de copt stins cu putina zeamă de lămâie.
Turnam aluatul astfel obținut într-o tavă de aragaz tapetată cu hartie de copt.
Ciresele spălate și curățate de sâmburi, se taie în două și se pun pe un șervet de hârtie, după care se așază peste aluat.
Se da la cuptorul preincalzit, la 180 de grade C, pentru circa 20 de minute. Se face testul cu scobitoarea și, dacă este copt, se scoate și se lasă la răcit.
Când e rece, se pudrează cu zahăr praf.

Daca ti-a placut reteta noastra "Desert prajitura pufoasa cu cirese" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert pandispan pufos cu nuca