Dovleac la cuptor (ludaie)

de Kori in Dulciuri, 16 Oct 2011 | 17478 vizualizari

 

Este foarte simplu de facut, dar e delicios si e tareeee bun.In serile de toamna, cand afara bate vantul si ploua si e rece tare, punem o ludaie (asa-i zice la noi!) in cuptor si stam langa cuptorul cald si povestim in timp ce se umple casa de miros de toamna adica de ludaie la cuptor:))

 

INGREDIENTE

  • un dovleac pt placinta mare (o ludaie mai bine zis!)
  • zahar (optional)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovleac la cuptor (ludaie):

Am spalat bine dovleacul si l-am taiat intai in doua, am curatat semintele, apoi l-am taiat felii potrivite.

Am pus hartie de copt in tava mare de la aragaz si l-am asezat acolo cu coaja in jos.

L-am pus la cuptor la foc mediu pana a fost gata facut si a capatat o crusta placuta.

Apoi l-am savurat toata lumea care-l astepta cu nerabdare, presarat cu putin zahar (cine a dorit ).

TIPS-URI

1

dovleacu asta pt placinta e mai dulce daca ingheata putin inainte

2

e bun si cu scortisoara

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovleac la cuptor (ludaie)" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (7)

MIUTA 1

17.10.2011, 17:24

mirela0911 1

17.10.2011, 20:10

place place

Kori 1

24.10.2011, 13:19

multumesc fetelor asa e: simplu ca buna ziua da e delicios

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crema de zahar ars cu dovleac