Dovlecei a " la grec

de ionela2682 in Mancaruri de post, 19 Apr 2013 | 9297 vizualizari

 

Cea mai buna mancarica de post gustata pana acum...

 

INGREDIENTE

  • 500 gr dovlecei
  • 1 ceapa medie
  • 1 lingura faina
  • 150 ml apa
  • 4-5 fire marar
  • ulei
  • are, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei a " la grec:

  1. Se   taie cuburi potrivite ca marime dovleceii. Se toaca ceapa marunt.
  2. Se incinge uleiul si se calesc  pana se inmoaie.
  3. Se adauga faina, se amesteca pana se absoarbe in ulei si se prajeste maxim 1 minut.
  4. Se adauga apa ,sare si piper
  5. Se pune capacul  si se fierbe inabusit, la foc mic, timp de 10 -15 minute. Se stinge focul si se adauga mararul.
  6. Pofta buna!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei a " la grec" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciulama de cartofi de post