Dovlecei prajiti

de Ancutsa in Mancaruri de legume, 24 Iun 2016 | 4361 vizualizari

 

Aceasta reteta e preferata mamei. Acest fel de mancare poate fi consumat ca atare, la masa de pranz. Dar la fel de bine poate constitui o garnitura, in functie de preferinte.

 

INGREDIENTE

  • 2 dovlecei medii;
  • Sare-dupa gust;
  • Pentru sos: 2 oua+putina faina;
  • Pentru decor: 2 oua fierte si mujdei de usturoi.
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei prajiti:

Se taie dovleceii in rondele potrivit de groase.

Pentru a prepara sosul batem bine 2 oua, adaugam treptat putina faina pentru a ingrosa. Daca doriti, adaugati si putina apa. Presarati putina sare si apoi scufundati rondelele in acest sos.

Se prajesc in uleiul bine incins pana devin aurii.

Se scot intr-un vas si se lasa la curs.

Sugestie de servire:

La acest fel de mancare, eu servesc si mujdei de usturoi precum si cate un ou fiert per portie.

 

 Timp: aprox 30 min

Portii: 2

 

Pofta Buna!

 

Daca v-a placut reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu:

 

http://ancutsa-cuisine.blogspot.ro/2015/07/dovlecei-prajiti.html

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei prajiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Zucchini prajite