Dovlecei si vinete la gratar

de mihaelalalala in Aperitive / Garnituri, 6 Mai 2014 | 7949 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 2 vinete
  • ulei de masline
  • otet de mere
  • usturoi
  • sare dupa gust
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei si vinete la gratar:

- Coacem dovleceii si vinetele pe gratar 

- Dupa ce s-au racit incepem le condimentam

- Punem intr-un castron un strat de dovlecei si vinete (jumate vinete, jumate dovlecei), un pic de ulei de masline, sare, otet si cateva feliute de usturoi (dupa gust)

- Procedam in acelasi mod si cu celelalte straturi de dovlecei si vinete

- Dam la frigider peste noapte dupa care pot fi serviti

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei si vinete la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

laura_n 1

07.05.2014, 13:17

imi plac! un pont: zdrobeste usturoiul, in loc sa il tai rondele!

mihaelalalala 1

07.05.2014, 13:35

Multumesc Laura! O sa in cerc data viitoare

mihaelalalala 1

07.05.2014, 13:36

incerc*

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata de vinete la gratar cu rosii si usturoi