Dovlecei umpluti

de ionela2682 in Porc, 13 Iul 2011 | 5885 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 5 dovlecei potrivit de mari
  • 500 g carne tocata
  • 1 ceapa mare
  • 3-4 rosii bine coapte
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecei umpluti:

-dovleceii se taie pe orizontala,se scobesc

-ceapa se taie marunt ,se pune la calit impreuna cu mijlocul dovleceilor maruntit

-se adauga carnea tocata,rosiile taiate cubulete,tinem pana scade zeama ,saram si piperam

-cu aceasta umplutura vom umple "cojile"de dovlecel,asezam felii de rosii deasupra,stropim cu ulei,si adaugam 1 cana de apa

-introducem la cuptor pentru 1 ora,sau pana se rumenesc frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecei umpluti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Musaca de vinete si dovlecei