Dovlecel pane cu telemea Delaco

de babi5 in Mancare copii, 12 Aug 2014 | 5210 vizualizari

 

Bun, gustos si sanatos

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel mai maricel
  • 3 oua
  • 3 linguri lapte
  • 5 linguri faina
  • sare
  • piper
  • 150 ml ulei
  • 200 gr telemea Delaco
  • rosii si ardei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Dovlecel pane cu telemea Delaco:

Dovlecelul se curata se spala se feliaza apoi se sareaza putin si se lasa 10min  . cu sarea sa se inmoaie dupa care se stoarce bine de apa.Intr-un  castron batem ouale bine cu putina sare , piper si laptele apoi adaugam  2 linguri de faina in ploaie si batem in continuare pina se incorporeaza bine faina.

Punem uleiul la incins intr-o tigaie apoi  luam bucatile de dovlecel, le trecem prin faina apoi prin ou si punem  la prajit.

Intoarcem pe ambele parti apoi scoatem pe prosop absorbant.Repetam operatia pina terminam dovlecelul.Asezam pe platou si alaturi punem telemea Delaco, rosii si ardei Pofta buna!

TIPS-URI

1

Il putem servi si la micul dejun

2

Si la fel putem inlocui carnea linga : cartofi natur,piure,mazare, fasole verde,orez.

Daca ti-a placut reteta noastra "Dovlecel pane cu telemea Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sandwich cu Ceva fin de la Delaco