Drob cu Pleurotus - post

de Studenta_la_cratita in Mancaruri de post, 16 Mar 2014 | 27322 vizualizari

 

Dacă tot a început postul, am zis sa fac un drob de ciuperci de post.

 

INGREDIENTE

  • 500 g ciuperci pleurotus
  • 2 radacini pastarnac
  • 1/2 telina
  • 3 morcovi
  • 2 legaturi ceapa verde
  • 2 legaturi marar
  • sare, piper
  • 4 linguri faina
  • margarina pentru tapetat
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob cu Pleurotus - post:

Se pun la fiert rădăcinile într-un vas cu apa. În alt vas se pun la fiert ciupercile.

Intre timp se toaca marunt ceapa verde si mararul.

Dupa ce au fiert radacinile si ciupercile, se toaca cu cutitul sau cu masina de tocat 9prin sita mare). Se amesteca cu ceapa si mararul, se potriveste de sare si piper, se adauga 4 linguri faina si se framanta cu mainile pana la omogeniza

Se pun intr-o tava unsa cu margarina si tapetata cu faina si se da la cuptor (la foc mediu) tim de 1 ora.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se lasa sa se raceasca in tava

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob cu Pleurotus - post" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (11)

marcela1979 1

24.03.2014, 06:49

Emib 1

14.03.2015, 13:24

Ar fi fost frumos sa vedem si dupa ce a fost scos din cuptor, eventual o sectiune
Acum am pus totul la fiert, abia astept sa vad cum va iesi.

Studenta_la_cratita 1

11.12.2017, 14:05

Emib sper ca a iesit pe placul tau. O sa tin cont pe viitor de sugestia cu poza before & after

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Crostini cu ciuperci - Reteta gustoasa pentru un aperitiv rapid