Drob de galbiori

de lili in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2011 | 7403 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o farfurie de galbiori
  • cozi de ceapa, usturoi, patrunjel si marar
  • 2-3 oua
  • 3 linguri de faina
Portii: 10
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de galbiori:

Am fiert galbiorii. Verdeata am tocat-o marunt si am amestecat-o cu galbiorii, faina, ouale. Am pus totul intr-o tava. Pe deasupra compozitiei am turnat un amestec de ou cu smantana, ca sa ii dea fata drobului. Am bagat la cuptor cca 30 minute. Este buna atat rece cat si cald si se poate prepara si din ciuperci .
Pofta buna!!!


Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de galbiori" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Lau 1

02.07.2011, 23:09

bun

mihaelar63 1

13.06.2014, 23:56

Super drobul tau de galbiori . Am sa incerc si eu acum ca este sezonul

lili 1

29.06.2014, 09:29

:* astept impresii Mihaela

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob din organe de ied