Drob de pui cu leurda

de mimmi in Ficat, 12 Apr 2018 | 2674 vizualizari

 

Bunătăți de Paste

 

INGREDIENTE

  • 500 g ficat de pui
  • 5 oua crude
  • 4 oua fierte
  • 2 legături ceapa verde
  • 2 legături usturoi verde
  • 3 legături leurda
  • 1 legătura patrunjel verde
  • sare
  • piper
  • nucșoara
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de pui cu leurda:

Pentru început punem la fiert ficatul curățat, in apa fără sare.
Tăiem verdețurile mărunt si le punem intr-un bol.
După ce s-a răcit ficatul, il tăiem cubulețe si il adăugăm peste verdețuri.
Adăugăm ouăle crude si condimente după gust, amestecam.
La final adăugăm si ouăle fierte tăiate nu foarte mărunt si amestecam ușor pentru a nu sfarma ouăle.
Punem compoziția intr-o tava de chec tapetata cu hârtie de copt si dam la cuptor pentru cca. 45 de minute, pana se rumenește frumos.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de pui cu leurda" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Drob din ficat de pui - Aperitiv gustos si usor