Drob de vinete

de oanapl in Aperitive / Garnituri, 24 Feb 2017 | 29705 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 700 g vinete
  • 2 cepe
  • 2 ardei grasi
  • 4 oua
  • 6 catei usturoi
  • 1 legatura marar
  • unt
  • sare
  • piper
  • 4 linguri faina
Portii: 10
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob de vinete:

Cureti vinetele, le tai cubulete si le fierbi 15 minute, in apa usor sarata. Le lasi sa se scurga intr-o strecuratoare.

Calesti ceapa, apoi adaugi ardeiul taiat cubulete, mararul tocat si usturoiul pisat. Adaugi vinetele si amesteci usor pana cand se omogenizeaza compozitia. Mixezi ouale si adaugi compozitia de vinete racorita, faina, sare si piper. Torni compozitia in tava tapetata cu hartie de copt (eu am folosit un vas de silicon pe care l-am uns cu unt) si o dai la cuptor, la foc mediu (180 grade C), pentru 30-40 minute. Lasi sa se raceasca si tai drobul felii.

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob de vinete" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

mihaelar63 1

28.02.2017, 07:24

Oare cum o fi ? Nu am mai auzit de asa ceva

MariaBonchis 1

09.07.2018, 15:09

Mi-a placut reteta .Am so incerc si eu cit de repede !

Panacris 1

17.09.2019, 21:49

Minunat! Mi-ai adus aminte de drobul din vinete gustat prima oară la mama soacră!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gustare de vinata sau dovlecel