Drob din pulpa de porc si vitel

de dicarmencitta1957 in Mancaruri cu carne, 10 Apr 2010 | 13941 vizualizari

 

Acest drob din carne de porc si vitel il pot face si este un deliciu pentru masa de Pasti.Baietii mei au o intoleranta la miel si de aceea nu pot sa gatesc o reteta de miel de Pasti.Eu in schimb sunt fan miel,dar nu pot face doar pentru mine.Drobul meu a iesit foarte bun si astfel am mancat si noi drob de pasti.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr carne tocata de porc (pulpa de porc).
  • 500 gr carne tocata de vitel.
  • 500 gr ciuperci(taiate julien).
  • 500 gr ficat de pui.
  • 8 oua fierte tari
  • 2 oua crude.
  • 5 legaturi de ceapa verde.
  • 5 legaturi de usturoi verde.
  • 1 legatura de patrunjel verde
  • 1 legatura de marar verde.
  • 1 legatura de ridichi(pentru decor).
  • 1 ardei rosu gras(pentru decor).
Portii: 12
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob din pulpa de porc si vitel:

Fierbem mai intai ouale,cel putin 10 sau 15 minute si apoi le lasam in apa rece.Separat tocam toate ingredientele,dupa care le amestecam bine cu mana intr-un recipient mai mare.Tocam toate ingredientele:ceapa verde,usturoiul verde,patrunjelul verde,mararul verde si cele doua feluri de carne tocata de porc si de vitel.Mentionez ca eu am cumparat pulpa de porc pe care mi-au tocat-o la supermarket in fata.Carnea de vitel se gaseste tocata la casoleta.Separat tocam si ficatul de pui in cubulete mici.Amestecam toate aceste ingrediente,punem condimentele dorite si 2 oua crude,apoi le vom pune in forma de yena de cozonac. La mijloc vom pune cate 4 oua,astfel cand vom taia drobul sa se vada frumos oul fiert.Acest drob il fac in fiecare an de pasti deoarece copiii mei au o intoleranta la miel. Pofta buna !!! O minunata reteta de Pasti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob din pulpa de porc si vitel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Stufat de miel in vas roman