Drob mixt cu tarhon

de Rahela Velicu in Oaie, 6 Apr 2018 | 2376 vizualizari

 

"Bunatati de Paste" 

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne de miel
  • 500 g ficat de porc
  • 1 kg ficat de pui
  • 4 oua fierte
  • 15 oua crude
  • 5-6 fire de usturoi verde
  • 11-12 fire de ceapa verde
  • 2 legaturi de marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingura tarhon
  • sare
Portii: 30
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Drob mixt cu tarhon:

Mai intai fierbem carnea de miel si ficatul in 2 cratite separat.

Fierbem si 4-5 oua.

Taiem cat mai marunt ficatul si carnea sau se pot pot da prin masina de tocat, cum preferati.

Batem ouale cu sare si le adaugam peste carnea tocata.  Nu va faceti griji ca sunt oua multe, si compozitie de drob este multa si trebuie sa fie legata bine. Tocam si verdeata si o adaugam in compozitia de drob. Ouale le taiem in cuburi mai mari decat carnea si le daugam si pe ele la drob. 

Tapetam o tava cu hartie de copt si punem drobul. Dam la cuptorul preincalzit la 200 de grade C, pentru 20-25 de minute, pana cand se rumeneste frumos deasupra.

TIPS-URI

1

Puteti coace drobul in 2-3 forme de chec.

2

Ouale fierte le puteti lasa intregi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Drob mixt cu tarhon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de miel la cuptor