Eclere cu visine si crema de lamaie

de Ligia Bxl in Prajituri, 1 Feb 2011 | 9401 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ptr coji de eclere:
  • 250 ml de apa
  • 160 gr de faina
  • 4 oua
  • 60 gr de unt
  • putina sare
  • ptr crema
  • 1 plic de crema de lamaie Dr. Oetker
  • visine din compot
  • ciocolata lichida ptr ornat
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Eclere cu visine si crema de lamaie:

Prepararea cojilor:se pune apa la fiert apoi se adauga untul,sare,si faina si se amesteca pana devine o coca,se da cratita de pe foc si se adauga ouale unul cate unul amestecand pana se leaga coca.Se pune pasta de coji de eclere in sprit si se formeaza intr-o tava cu o foaie de copt eclere dupa forma dorita.Se da la cuptor sa se rumeneasca.Dupa ce s-au rumenit se mai lasa putin in cuptor cu usa putin intredeschisa sa nu se lase cojile,apoi se lasa la racit.

Se face crema dupa modul de preparare de pe plic si se amesteca cu cateva visine din compot ,la urma se taie eclerele pe mijloc si se pune crema si cateva visine pe margine ca decor,se orneaza cu ciocolata lichida si se dau la rece.Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Eclere cu visine si crema de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Prăjitura Marmorată Cu Jeleu De Vișine By Julie