Estofada (tocanita)-post

de nadina73 in Mancaruri de post, 26 Mar 2010 | 4027 vizualizari

 

foarte gustoasa o reteta de post grozav de buna

 

INGREDIENTE

  • 200 g soia cuburi
  • 2 cuburi de zarzavaturi (cu legume orice)
  • 2-3 cepe
  • 1 lingura faina
  • cate-va boabe de piper
  • ulei de masline
  • 15o g pasta de tomate
  • 3-4 frunze de dafin
  • pasta fainoase din orez 250 g
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Estofada (tocanita)-post:

Se pun cu uletele de soia in apa care fierbe cu 2 cuburi de zarzavaturi si se lasa sa fieba 15 minute aproximativ,dupa care se scurg si se calesc in ulei cate-va minute

Se pune ceapa taiat pestisori peste cuburile de soia calite deja si se mai lasa sa se calesca imperuna 3-4 minute dupa care se pune 1 canita  de apa si foile de dafin se pune capacul si se lasa sa fiarba15-20 minute .,intre timp se mai amestec si se mai pune cate putina apa

Se amesteca 1 lingura (nu mai mult )de faina cu pasta de tomate si se pune peste tocanita si amesteca bine se pun si boabele de piper se mai lasa sa dea 2-3 clocote apoi se stinge focul

Se serveste cu paste fainoase din orez (sant de post)sau un piure de cartofi tot de post sau cu o mamaliguta

Este o mancare de post foarte buna si gustoasa,merita sa o incercati e ok

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Estofada (tocanita)-post" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

mariac 1

27.03.2010, 00:33

buna,eu fac dar cu carne de porc ceva asemanator si e foarte gustoasa ,am sa incerc si cu soia

nadina73 1

27.03.2010, 11:42

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Orez la cuptor