Fajita cu carne de porc

de Satisfyyourcravings in Porc, 28 Iul 2018 | 3531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 ceapa
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei galben
  • 300 grame carne de porc in fasii
  • 2 linguri mix de condimente pentru Fajita (chili, cumin, papika afumata, sare, piper, piper Cayenne)
  • ulei de masline
  • Pentru servit:
  • felii de lime
  • salata iceberg
  • avocado
  • castraveti
  • 8 tortilla
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fajita cu carne de porc:

Se taie ceapa si ardeii julien si se amesteca cu jumatate din cantitatea de condimente pentru Fajita. 

Se amesteca carnea de porc cu restul de condimente si se soteaza in putin ulei, la foc mediu spre mare 5-10 minute, in functie de marimea bucatilor de carne. Se transfera pe o farfurie. 

In aceeasi tigaie, se mai adauga putin ulei, ardeii si jumatatea din cantitatea de ceapa. Se soteaza pana cand ceapa s-a caramelizat usor si ardeii sunt moi. Se adauga carnea inapoi in tigaie si se lasa pana cand devine iar fierbinte. 

Intre timp, se taie castravetii, rosiile, avocado si salata iceberg si se amesteca impreuna cu ceapa ramasa. Se incalzesc tortilla intr-o tigaie fara ulei la foc mediu spre mic pana devin maleabile. 

Se aseaza mixul de carne si legume in fiecare tortilla si se adauga salata de castraveti obtinuta anterior. Se stropesc du suc de lime.

Se servesc imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fajita cu carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu ghimbir