Farfalle cu cascaval si sos de rosii cu busuioc la cuptor

de reisnaor_2006 in Farfalle, 21 Oct 2015 | 3747 vizualizari

 

O reteta simpla si delicioasa.

 

INGREDIENTE

  • 500 gr farfalle
  • 400 gr de sos de rosii cu busuioc
  • 150 gr de cascaval
  • 2-3 lg ulei de masline
  • 2 catei de usturoi
  • 2 oua
  • busuioc tocat
  • sare
  • piper
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Farfalle cu cascaval si sos de rosii cu busuioc la cuptor:

      Cascavalul il dam prin razatoare.Intr- o tigaie incingem uleiul si sotam usturoiul.Adaugam sosul de rosii cu busuioc,sare,piper si busuioc tocat.

       Separat fierbem pastele al dente.Cand sunt fierte le punem in strecuratoare sa se scurga de apa si pregatim un vas de yena.

       Punem in vas un strat de paste,cascaval ras deasupra sosul de rosii cu usturoi,paste dinou pana cand ultimul strat ramane sos de rosii.Batem 2 oua cu putina sare si busuioc si le turnam peste paste.D-am la cuptor la 200 grade pentru 10 minute.Pofta buna.

TIPS-URI

1

Cand punem pastele la fiert adaugam un strop de ulei ca sa nu se lipeasca.

2

Putem folosi in loc de sos de rosii un sos de smantana si parmezan.

3

Ingrediente putem adauga ciuperci,ceapa verde,oregano.

Daca ti-a placut reteta noastra "Farfalle cu cascaval si sos de rosii cu busuioc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fundite cu ciuperci si sos de smantana