Fasole cu cotechino

de Adele in Mancaruri de legume, 8 Dec 2015 | 3814 vizualizari

 

No ca prind curaj si va aduc ceva specific din tara in cara traiesc de ceva timp ..
Deci despre aces produs pot sa va spun ca se consuma in perioada sarbatorilor de iarna ,se aseamana cu un carnat(la forma) si la gust ca o conserva de porc dar cred eu mult mai gustos.In Italia se pregateste in noapte dintre ani alaturi de linte ,traditia spune ca aduce belsug si bogatie (asa o fi :-??) Gata cu vorba va las reteta mea..
P.S pentru cei atenti la  linie nu il recomand ,chiar deloc =))

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata cotechino.
  • 1 conserva de fasole.
  • 1 bucata de ardel rosu.
  • 1 ceapa.
  • 1 rosie.
  • condiment special pentru fasole.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole cu cotechino:

Pentru inceput se pune o oala cu apa pe foc ,se fierbe cotechinul (deja ambalat in aluminiu) pentru 4-5 minute. Se lasain apa pana la momentul folosiri.

Intre timp se curata repede ceapa,se toaca impreuna cu ardelul si rosia ,se calesc in foarte putin ulei ,se adauga gelatina si cotechinul taiat felii ,se pune si fasolea se pune putin condiment special si se acopera cu un capac se lasa 10 minute la fiert.

Se serveste alaturi de muraturi si un pahar de visinata :"> Sa aveti pofta!

TIPS-URI

1

Acest produs se poate pregati cu linte,cartofi ,legume etc .

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole cu cotechino" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (40)

Corinuta 1

08.12.2015, 19:28

n-am apucat sa mananc, dar cred ca o fi tare bun.

Adele 1

08.12.2015, 19:57

Motan

Adele 1

08.12.2015, 19:57

Corina e bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi cu ou ca la bunica