Fasole noua prajita cu kaizer

de iry-gabriela in Mancaruri de legume, 12 Iun 2012 | 10460 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole noua (boghi de cei buni)
  • 200 gkaizer,
  • o ceapa,
  • un morcov,
  • 2 linguri de bulion,
  • o legatura de marar,
  • sare si piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole noua prajita cu kaizer:

Pentru inceput se spala fasolea si se pune la fiert in apa rece. Dupa ce a dat in clocot prima tura se arunca apa si se pune alta apa, lasand sa fiarba in continuare.

Separat se curata ceapa si se caleste in ulei peste care se adauga si morcovul care a fost curatat si el si spalat si dat pe razatoarea mica. Peste ceapa si morcov adaugam si kaizerul pe care il taiem cubulete mici si bulionul. Cand sunt toate calite le adaugam peste fasole, apoi potrivim de sare si piper si mai lasam sa fiarba pana scade zeama.   

La final adaugam mararul care trebuie spalat si taiat marunt. Se serveste cu mamaliga dar si cu muraturi de orice fel.  

Pofta buna!

TIPS-URI

1

mararul trebuie adaugat dupa ce s-a inchis focul, dupa care asezam capacul peste oala sa intre toata aroma fara a fierbe.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole noua prajita cu kaizer" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (20)

Rocsi 1

13.06.2012, 11:15

place fasolica

cocolina 1

13.06.2012, 13:52

buna si delicioasa arata super de bine

iry-gabriela 1

13.06.2012, 21:33

ma bucur ca place si va pup pe toate

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocana de legume africana - Chakalaka