Fasole prajita

de gaby_gabytza in Mancaruri de post, 16 Feb 2013 | 7521 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g fasole
  • 2 cepe
  • 2 morcovi
  • foi de dafin
  • 2 linguri pasta de tomate
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde
  • 1 lingura pasta de ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole prajita:

Fasolea o punem in apa de cu seara. Punem la fiert in apa rece si le schimbam apa de 2-3 ori. Cand schimbam ultima data lasam sa fiarba la foc mic pana fierbe bine. Intre timp calim ceapa si morcovul in putin ulei. Adaugam pasta de ardei si pasta de tomate, fasolea si apa cat sa acopere. Dupa adaugam foile de dafin, sarea si piperul dupa gust.

Lasam sa fiarba cateva minute dupa care adaugam patrunjelul verde

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole prajita" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iahnie de fasole ( 2 )