Fasole verde cu maioneza

de Julie in Salate, 8 Iul 2010 | 5824 vizualizari

 

Reteta a la Ina.

 

INGREDIENTE

  • 300-400 g fasole galbena
  • un morcov
  • 2 catei de usturoi
  • patrunjel
  • maioneza
  • sare ,piper
  • Pentru maioneza:
  • 2 galbenusuri
  • 300 ml ulei
  • o lingurita mustar
  • zeama de lamaie
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fasole verde cu maioneza:

Spalam fasolea si ii rupem coditele. Punem un vas cu apa si sare la fiert iar cand aceasta da in clocot adaugam fasolea si fierbem 10 minute.

Scurgem bine fasolea de apa, o lasam sa se raceasca si o taiem in rondele mici.

Preparam maioneza, apoi o amestecam cu fasolea taiata, morcovul ras mic si patrunjelul tocat marunt.

Pastram salata la rece ,pana in momentul servirii.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fasole verde cu maioneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

ela 1

08.07.2010, 22:22

of cum am uitat sa spun ceva cand am trecut mai devreme pe aici

Bucataras Medi 1

09.07.2010, 07:20

Ela,tu mananci si apoi spui

Julie 1

09.07.2010, 09:05

si nu mai vrei Ela sa ne spui?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Salata boeuf cu ciupecute marinate