Ficatei de pui cu usturoi la cuptor

de cocolina in Ficat, 21 Apr 2012 | 26220 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • INGREDIENTE:
  • 500g ficat pui
  • ulei masline
  • delicat
  • pui
  • piper
  • sare
  • patrunjel
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ficatei de pui cu usturoi la cuptor:

Ficatul se curata bine de grasimi si resturi de pielite si se pune intr-un bol.

Se spala cu cateva jeturi de apa rece pana cand ramane curat.

Se condimenteaza cu putin delicat pui,piper si putina sare.

Intr-o tava mai mica punem putin ulei masline si punem ficatei in tava.

Mai punem putin ulei pe deasupra ficateilor si adaugam usturoiul taiat feli subtiri care il bagam printre ficatei.

Incalzim cuptorul la temperatura de 190 grade si bagam tava la cuptor.

O lasam o jumate de ora  si scoatem tava cu ficatei bine rumeniti.

Se poate servi cu cartofi natur si castraveti murati.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Ficatei de pui cu usturoi la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (18)

iry-gabriela 1

22.04.2012, 22:11

ador ficateii

guciu_pufy 1

24.04.2012, 21:14

buni ficateii ami plac

puidebucatar 1

02.09.2012, 10:36

sfatul meu este sa nu pune-ti sare pe ficatei decit atunci dupa ce sa-u cos din cuptor,in acest mod ai tineti cit mai fragezi,t ca sare ai intereste ....simpla,rapida si buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ficăţei în sos de roşii, cu mămăliguţă