File de cod pane

de LUK in Peste, 20 Ian 2011 | 17652 vizualizari

 

Reteta cu numarul 50 am pregatit-o pentru fetita mea...

 

INGREDIENTE

  • o bucata de peste file
  • un sfert de lamaie
  • 2-3 linguri de pesmet
  • ulei pentru prajit
  • sare dupa gust
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de cod pane:

 Pestele se stropeste cu putina zeama de lamaie,se sareaza si se lasa la rece 15-20min.Uleiul se incalzeste in tigaie.Intre timp batem oul cu putina sare.Portionam bucata de peste daca e prea mare.Intr-o farfurie punem pesmet.Trecem bucatile de peste prima data prin pesmet apoi prin oul batut,apoi iar prin pesmet si prajim la foc mic pana se rumeneste frumos pe ambele parti.Cand e gata se scoate pe un servetel sau prosop de hartie pentru a se surge de excesul de ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "File de cod pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cod cu malai