File de macrou in aluat de snitele

de Merisor in Peste, 5 Feb 2013 | 6514 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 600 gr macrou file
  • 2 oua
  • 1 lingurita mustar
  • 3 catei de usturoi
  • 50 mL lapte
  • 6 linguri de faina
  • sare
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA File de macrou in aluat de snitele:

Din ingredientele de mai sus facem o compozitie ca de snitele, adica batem ouale cu sare, adaugam laptele, usturoiul pisat bine, mustarul si 3 linguri de faina.

Restul de faina il punem pe un platou prin care vom tavali pestele.

Eu am luat file de peste congelat, l-am lasat sa se dezgete, l-am spalat si l-am scurs bine, apoi l-am tavalit prin faina, pe urma l-am trecut prin compozitia de oua si l-am prajit pe ambele parti in ulei incins.

Am servit cu garnitaura de orez si lamaie.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "File de macrou in aluat de snitele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (41)

ANNA_46 1

06.02.2013, 01:32

Mmm.....cu usturoi , minunat

mamaieelena 1

06.02.2013, 09:29

vin la masa

Merisor 1

06.02.2013, 09:32

Anna, Elena

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supa de  rosii reteta simpla, usoara si gustoasa

pe 31.05 la 19:50

Prajitura cu capsuni - 1 iunie- copilarie

pe 31.05 la 13:34

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

pe 31.05 la 10:49

Polenta cu mix de ciuperci și brânză gorgonzola

pe 30.05 la 10:59

Briose cu crema de ciocolata pentru Ziua Copilului

pe 29.05 la 16:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Peste pane cu cartofi natur