Foietaje cu branza si ardei

de epurasha2bb in Aperitive / Garnituri, 21 Iul 2010 | 5976 vizualizari

 

snack picant

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie de aluat foietaj
  • branza aprox 150g
  • 1 ardei rosu
  • seminte de susan
  • piper
  • curry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaje cu branza si ardei:

Se dezgheta foaia de aluat, se intinde pe o suprafata curata presarata cu faina si apoi se da cu un praf de piper si unul de curry

Urmatorul strat va fi de branza faramitata iar pe mijloc se aseaza suvite de ardei putin calit inainte.

Se ruleaza un baton si se taie apoi rulouri.

Se ung cu galbenus de ou si se presara deasupra seminte de susan.

E bine sa stea putin la rece inainte de operatiune ca sa se taie mai bine margnile.

Se aseaza pe o hartie de copt intr-o tava si se dau la cuptorul preincins pana se rumenesc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaje cu branza si ardei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

Bucataras Medi 1

21.07.2010, 20:37

si eu vreau...............

Julie 1

22.07.2010, 14:09

5 furcu si le-am trecut la favorite!Merg bine intr-adevar langa o bere...

epurasha2bb 1

22.07.2010, 14:25

multumesc fetelor!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Chec aperitiv