Fondue

de Doralinda in Clasice, 19 Noi 2012 | 7281 vizualizari

COMENTARII (27)

Bunica 1

19.11.2012, 06:36

N-am mancat,cand am foat la Paris nu am stiut de acest preparat,dar cu prima ocazie......nu-l voi rata.

Panacris 1

19.11.2012, 08:04

Super Am degustat asemenea delicii, in Germania Foarte fain cand ai invitati surpriza si nu ai pregatit nimic. intotdeauna gasesti cateva feluri de branzica prin frigider. Important e sa ai vasul ptr fondue M-ai convis sa achizitiinez si un asemenea vas

diaconta 1

19.11.2012, 08:37

interesant

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 09:18

MonaMimi 1

19.11.2012, 09:21

MotanLaOale 1

19.11.2012, 09:30

Ubulika 1

19.11.2012, 09:36

Lavinia 1

19.11.2012, 10:33

Dana_Retetegg 1

19.11.2012, 10:36

Doralinda 1

19.11.2012, 10:37

Motanel, creatsa,ubullika va multumesc mult!

Doralinda 1

19.11.2012, 10:41

Bunica, nici eu nu aveam habar, dar cand "m-a plimbat " sotul in luna de miere, intr-o seara m-a dus in acest restaurant, e in centru parisului, undeva pe langa arcul de triumph, e nemaipomenit! De atunci, il fac si eu acasa cand avem si noi timp ptr o "seara in doi".

Doralinda 1

19.11.2012, 10:44

Pancris, ai perfecta dreptate! Bineinteles e mai indicat sa ai vasul ptr fondue, al meu e din fonta, se pastreaza mai bine caldura, dar sunt si electrice, nu am idee cum sunt, dar banuiesc ca e mai bine cu foc traditional decat cu rezistente! E perfect ptr musafiri pe " nepusa masa" si nu numai!

Doralinda 1

19.11.2012, 10:45

Dia, daca iti plac branzeturile, sigur o sa iti placa aceasta reteta!

Doralinda 1

19.11.2012, 10:46

Dana,multumesc mult

RuxyRux 1

19.11.2012, 11:54

Grozava reteta!imi lipsesc ustensilele!

Doralinda 1

19.11.2012, 12:19

Ruxy, nu am incercat, dar banuiesc ca o poti prepara si intr-o ulcica din fonta pe aragaz la foc foarte mic.

Lau 1

19.11.2012, 14:54

Cris2711 1

19.11.2012, 16:31

Super reteta Doralinda,si noi avem Fondue,ma bucur ca ai postat reteta,cea de Raclette am postat-o eu,de Sarbatori se mananca mai des,asa cum ai spus si tu

laura_n 1

19.11.2012, 17:34

bestiala!

Bya Ralu 1

19.11.2012, 19:16

Rocsi 1

19.11.2012, 19:48

Doralinda 1

19.11.2012, 19:53

Laura, multumesc mult!

Doralinda 1

19.11.2012, 19:58

Cris, nu stiam ca si in germania se mananca aceasta reteta, eu ii credeam mai mult cu carnati si varza( imi place la nebunie, e un restaurant cu specific german aici si mergem aproape in fiecare iarna sa mancam) am si aparatul ptr Raclette, si asta imi place mult cu un fel de pastrame deasupra, asa o faci nu? Nu am avut timp sa ma uit pe reteta ta se raclette, o voi face acum. Pe timpul iernii, imi place sa mananc mancare mai grasa

Doralinda 1

19.11.2012, 19:59

Sufletista, gurita, rocsi.....multumesc mult! Va pup!

ANNA_46 1

19.11.2012, 20:30

Mmmm....ador Fondue, ce-mi place vasul tau

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pui cu ciuperci și sos de smântână - O mâncare bună de te lingi pe degete

ieri la 11:19

Sendviș cu salată de ton - Rețeta pentru o gustare rapidă și sățioasă

pe 17.05 la 14:48

Tort Red Velvet  sau Tort Catifea Rosie perfect pentru orice sarbatoare

pe 17.05 la 10:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv pancakes de fidea cu pui si fondue de branza