Friganele

de Valclaudia in Aperitive / Garnituri, 25 Iun 2013 | 3104 vizualizari

 

daca aveti painica ramasa din ziua anterioara, preparati rapid niste friganele pentru micul dejun.

 

INGREDIENTE

  • cateva felii de paine mai veche de o zi
  • ulei pentru prajit
  • 2 oua
  • 50 ml lapte
  • sare si piper dupa gust
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Decupam painea cu ajutorul formelor de biscuiti.

Amestecam ouale cu laptele,condimentam.

Incingem uleiul intr-o tigaie, trecem feliile de paine prin oul batut si le prajim la foc potrivit pana capata culoare frumoasa, aurie.

Le scoatem pe servetele absorbante pentru a scapa de uleiul in exces.

 

TIPS-URI

1

se servesc cu legume proaspete, diferite tipuri de branza sau cascaval si suc de rosii

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

iry-gabriela 1

25.06.2013, 20:53

Merisor 1

25.06.2013, 20:57

Friganele frumusele si bunicele!

Rocsi 1

25.06.2013, 22:41

Tare bune. Cand mancam oua imi pregateam des

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Saleuri cu cascaval