Frigarui de pui

de DanaModog in Pui, 2 Ian 2015 | 3236 vizualizari

 

Ador vara cand merg cu prietenii la gratar sau cand vin ei la mine. Defapt ador sa prepar preparate pentru gratar. Imi place sa fiu in natura, sa nu fie zgomot de masini, sa mananc sub cerul liber si cel mai mult ador acea savoare oferita de fum. Cei drept pe acestea le-am facut pe gratarul electric dar au avut aproape acelasi gust.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pipt de pui
  • 1 gogosar mare
  • 7-8 cepe mici
  • 200 g ciuperci champignon
  • 5-6-7 bete de frigarui (depinde de marime)
  • 100 m ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • 1 lingurita de boia
  • jumatate de lingurita praf de rosmarin
  • rdei iute macinat (eu folosesc mult)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui:

Taiem pieptul pe pui cubulete de 2 cm, taiem ceapa in jumate si gogosarul tot cubulete de 2 cm. Spalam ciupercutele si nu le curatam de piele. Multa lume le curata dar nu trebuie mai ales daca sunt proaspete. Si le infigem pe frigare. Eu am o ordine fixa, trebuie sa existe o bucata de carne intre ceapa si gogosar. 

Eu prepar un fel de sos din ulei, sare, piper, boia, praf de rosmarin si ardei macinat cu care ung frigaruiele si le las la marinat cel putin 2 ore la rece.

Se pun pe gratar si se servesc calde.

TIPS-URI

1

Se pot face si fara ciuperci.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Panacris 1

02.01.2015, 17:05

Rocsi 1

02.01.2015, 21:10

mihaelar63 1

07.01.2015, 03:13

Si eu prepar frigarui macar o data pe iarna . Sa-mi amintesc de iarba verde

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Frigarui din piept de pui marinat in iaurt, cu legume