Friptura de iepure

de luminita20_2006 in Mancaruri cu carne, 8 Ian 2011 | 8340 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 iepure ` 2,5 kg
  • -400 ml bere
  •  2 linguri sos soia
  •  2 linguri sos worcester
  •  boabe piper
  • 1 foaie de dafin
  •  condiment picant
  • rozmarin

garnitura -cartofi -castravete african

Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de iepure:

Se portioneaza carnea

intr-un vas se amesteca berea cu sos de soia si sos worcester rozmarinul, boabele de piper si foaie de dafin

se pune carnea

trebuie sa fie acoperita de marinada, se acopera cu folie si se da la frigider pentru cel putin 4 ore.

Dupa ce s-a macerat carnea se pune intr-un vas yena 

jumate din cantitatea de marinada(trebuie sa fie la jumatea carnii) se acopera cu folie de aluminiu si se da la cuptor la treapta 4 timp de 1h si 30 min. ( se incearca carnea dupa 1 h depinde de varsta iepurelui) se mai lasa la cuptor inca 10 min fara folie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de iepure" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Iepure la cuptor impanat cu usturoi si slaninuta