Friptura de porc

de Florin A in Porc, 30 Dec 2015 | 35163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 bucati pulpa/fleica de porc
  • 100 ml suc de rosii
  • cateva linguri cu ulei
  • condimente dupa gust: sare, piper macinat, piper boabe, busuioc si rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Se spala foarte bine carnea si se usuca cu un servet curat.

Se unge cu ulei si se condimenteaza dupa gust.

Se asaza intr-un vas de cuptor, se adauga sucul de rosii si o cana cu apa.

Se acopera vasul cu un capac si se pune la cuptor pentru 90 de minute, la o temperatura de 180 de grade. Spre final se fereste capacul, sa se rumeneasca frumos friptura.

Se serveste alaturi de o garnitura de cartofi copti sau piure.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpa de porc aromata