Friptura de porc

de Rahela Velicu in Porc, 9 Mar 2017 | 2154 vizualizari

 

Daca este cu carne, orice mancare este gustoasa :))

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de porc
  • 1 capatana de usturoi
  • 4-5 linguri pasta de tomate
  • 1 cana de apa
  • 1 lingura Maggi secretul gustului
  • sare
  • piper
  • oregano
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friptura de porc:

Mai intai, taiem carnea si o punem in tava. Usturoiul il taiem marunt.

Amestecam pasta de tomate cu usturoiul, apa, sare, piper si condimente dupa gust.  Adaugam sosul peste carne si dam la cuptor la 200 de grade C, pentru 1 ora.

Din cand in cand, mai adaugam apa si intoarcem carnea. La final, presaram oregano uscat deasupra.

Pofta buna!

TIPS-URI

1

Se poate adauga verdeata proaspata deasupra.

2

Este foarte gustoasa cu paine calda de casa :)

Daca ti-a placut reteta noastra "Friptura de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5129 puncte

Ksenya

2078 puncte

Rocsi

1566 puncte

trifadalia

800 puncte

Panacris

355 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola

Plăcinte întoarse cu ceapă și brânză... citeste mai mult

Placinte intoarse cu ceapa si branza gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pomana porcului